Достава

Начин на достава
Доставата се врши преку екстерни курирски служби, единствено и само на адресата дадена при креирање нарачка.

Курирски служби
Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис ДОО Скопје .

Трошоци за достава
За нарачки чија вредност е под 2000 денари, трошокот за достава е 150 денари.
За нарачки чија вредност е над 2000 денари, трошокот за достава е бесплатен.

Замени и враќања

Доколку производот не ви одговара и сакате рефундација, потребно е истиот да го испратите по курирска служба која што вие ќе си ја повикате до адреса Страшо Пинџур 75, Тетово и притоа трошокот за достава е ваш.
Пратката која што ја враќате мора да биде спакувана во оригиналното пакување и задолжително треба да ја ставите и оригиналната фактура.

Потоа, ни ја праќате вашата трансакциска сметка на нашата e-меил адреса webshop@ossa.mk
Штом пратката пристигне кај нас и се утврди дека вратениот производ не бил употребуван, не е оштетен, сочуван е неговиот изглед, употребни својства и фабрички етикети, се врши рефундирање на средствата на вашата трансакциска сметка.

ПЛАЌАЊЕ

Плаќање при достава
Плаќање при достава се врши само со готовина.

Денарска конверзија
Сите плаќања се во денарска валута. За вредност на денарот ве молиме посетете ја Народната Банка на РМ. Сите промени во валутата се одговорност на Народна Банка на РМ.

Контакт

Вашите права може да ги остварите на едноставен начин со контакт на:
Е-маил адреса: info@ossa.mk
Контакт телефон: +389 72 275 788