Основна дејност на компанијата

OSSA е нов бренд на компанијта Адриа Спорт, и е прoдолжение на успешната приказна на CUDO Shoes, koja e основана во 1994-та година. OSSA е нов бренд во Македонскиот пазар која се занимава со продажба на кондури и патики, класични и спортски. Компанијата поседува оргинлани брендови како: Venus, Marco Rossi, Marcoman, Scooter како и светски познатите Marc’o Polo, GANT и Lacoste.

Цел и Стратегија

Целта на OSSA е да понуди најдобри производи со непобедливи цени. Компанијата ќе понуди добар, квалитетен производ и колку е можно подобра услуга, со цел купувачот да го добие она што го посакува и сѐ со цел да се оствари колку е можно подобра и подолгорочна комуникација. Во исто време, компанијата ќе биде водена од коректно и професионално однесување кон своите клиенти во насока на одговорно водење на бизнисот.

Брза испорака

Плаќање при достава

Загарантиран квалитет

поддршка

Shoes for every place
you need to go to.